Az ötlet 2010 karácsonyán született, mikor a kislányunkat megajándékoztuk egy szilikonos öntőformával, melyben karácsonyi angyalkák voltak. Kislányunk, és mi, szülők is nagy izgalommal készítettük el első angyalkás egyedi csokoládénkat. Ünnepi vendégeinknek nagyon ízlett és tetszett ez az egyedi megjelenésű csokoládé. Később a kiöntött formát gyümölcsökkel és magvakkal is ízesítettük, így számtalan ízvariációt tudtunk kikísérletezni.

Csokoládé tervezése

Elhatároztuk, hogy a legjobb minőségű, prémium belga csokoládéból olyan egyedi csokoládétáblákat gyártunk, ahol a megrendelő 6 különböző feltétfajtából (magvak, gyümölcsök, különleges feltétek, ehető virágok, fűszerek, dekoráció), azaz közel 150 féle összetevő közül válogatva, tervezheti, ízesítheti saját csokoládéját.

A csokoládé alapanyagot a világ legnagyobb prémium csokoládégyártó Callebaut Vállalattól vásároljuk.
- Tejcsokoládé – ecuadori Arriba szemekből készült, 39% kakaótartalmú
- Étcsokoládé – 65,1% kakaótartalmú Fortina Finest Selection, ecuadori és ázsiai kakaóbabok keveréke
- Fehér csokoládé – melyet bourbon vanília tesz ízletesebbé

Cégünk több, mint 100 különböző, európai és egzotikus országból importált feltétet biztosít megrendelőinek:

- iofilizált gyümölcsök
- brontei pisztácia, makadámdió, pekándió
- egzotikus fűszerek
- chili különlegességek
- virágok - rózsa, ibolya, jázmin
- 23 karátos valódi arany